Pui cu sos de rosii si usturoi

de Miha in Pui, 4 Oct 2009 | 36498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1 pahar de vin alb
  • 2 pahare de suc de rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • oregano si boia de ardei
  • sare si piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si usturoi:

Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea.

Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade sosul si carnea e bine fiarta.

Punem vasul la cuptor,pentru 15-20 de minute,pana se rumeneste.

Se serveste presarat cu patrunjel si cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura ademenitoare