De cu seara punem fasolea la inmuiat.
A doua zi o punem in oala cu apa si sare sa fiarba.
Inr-un pirex sau intr-o tava dam ceapa si usturoiul pe razatoare,tocam mararul,taiem morcovul rondele, punem bulionul, sarea ,piperul si fasolea fiarta punem ulei si putina apa.
Bagam la cuptor si...
Curatam si spalam bine spanacul.
Intr-o oala punem apa la fiert si oparim putin spanacul apoi il scoatem intr-o strecuratoare.
Taiem spanacul in bucati mari,ceapa la fel rondele groase.
Punem ulei in oala adaugam ceapa o calim putin apoi punem spanacul si mararul,lasam sa se inmoaie...
Punem lintea la fiert in jur de 10 min.
O scurgem de prima apa.In a doua apa punem ceapa tocata marunt,usturoiul,sucul de rosii,ulei ,sare,piper si foi de dafin
.Lasam sa fiarba pina devine o zeama groasa.
Pofta buna!!
Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.
Fasole grasa la cuptor
De cu seara punem fasolea la inmuiat. A doua zi o punem in oala cu apa si sare sa fiarba. Inr-un pirex sau intr-o tava dam ceapa si usturoiul pe razatoare,tocam mararul,taiem morcovul rondele, punem bulionul, sarea ,piperul si fasolea fiarta punem ulei si putina apa. Bagam la cuptor si...
Spanac cu orez
Curatam si spalam bine spanacul. Intr-o oala punem apa la fiert si oparim putin spanacul apoi il scoatem intr-o strecuratoare. Taiem spanacul in bucati mari,ceapa la fel rondele groase. Punem ulei in oala adaugam ceapa o calim putin apoi punem spanacul si mararul,lasam sa se inmoaie...
Supa de linte
Punem lintea la fiert in jur de 10 min. O scurgem de prima apa.In a doua apa punem ceapa tocata marunt,usturoiul,sucul de rosii,ulei ,sare,piper si foi de dafin .Lasam sa fiarba pina devine o zeama groasa. Pofta buna!!