
publicat la 16.05.2012
publicat la 08.05.2012
publicat la 25.04.2012
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema cu tarhon
Se incing uleiul si untul intr-o oala mare si se caleste ceapa 4-5 minute, pana se face translucida. Se adauga cartofii, morcovii si telina si se inabusa, la foc mic, timp de 10 minute, pana ce vegetalele sunt aproape fragede. Se amesteca ocazional. Intre timp se fierbe...
Avgolemono
Se inmoaie orezul 30 de minute, apoi se scurge bine. Se toarna supa intr-o oala, se da in clocot, se micsoreaza flacara (lichidul trebuie doar sa bolboroseasca) si se adauga orezul. Se acopera oala pe jumatate si se fierbe orezul la foc mic timp de 12 minute, pana ce se face fraged. Se asezoneaza...