Cum se prepara aceste Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar:
Amesteca intr-un bol untul moale, un praf de sare si indulcitorul. Mixeaza bine pana devine pufos, apoi incorporeaza oul, mixand bine....
Cum se prepara aceste Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens:
Tapeteaza cu hartii de briose tava de copt speciala. Eu am avut niste forme mari si am facut 6 briose. Daca folosesti forme obisnuite, vor iesi undeva la 10-12 bucati....
Cum se prepara aceste Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente:
Pune drojdia intr-un castronel, in putina apa calduta (nu fierbinte) si o lingurita de zahar. Lasa cateva minute pana se activeaza maiaua.
In bolul de...
Cum se prepara acesti Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos:
Tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt.
Pune drojdia intr-un castronel, adauga o lingurita de zahar si 50 ml apa calduta. Lasa asa pana se activeaza...
Cum se prepara aceste Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune:
Pune drojdia faramitata intr-un castronel, adauga 1 lgta de zahar si 50 ml apa calduta. Lasa pana se activeaza maiaua.
Pune faina in vasul robotului sau intr-un...
Cum am preparat aceste Briose cu afine si fulgi de migdale - Dulci si foarte pufoase:
Topeste untul si lasa-l la temperat.
Intr-un bol, sparge cele 4 oua, adauga un praf de sare si zaharul si mixeaza-le foarte bine pana devin cremoase...
Cum se prepara Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni:
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Intr-un castronel, pune drojdia proaspata faramitata, o lgta zahar si putina apa calduta. Lasa deoparte pana se...
Cum se prepara Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta:
Faramiteaza branza de vaci intr-un bol, adauga iaurtul, ouale, un praf de sare, zaharul. Amesteca bine cu un mixer sau manual pana se omogenizeaza...
Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar
Cum se prepara aceste Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar: Amesteca intr-un bol untul moale, un praf de sare si indulcitorul. Mixeaza bine pana devine pufos, apoi incorporeaza oul, mixand bine....