![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 05.12.2015
publicat la 02.12.2015
publicat la 30.11.2015
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi taranesti
Se curtata cartofii si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert ii punem la scurs. Taiem ceapa in solzisori si o calim in ulei inceins, cand ceapa devine sticloasa adaugam carnaciorii taiati felii si ii prajim pentru 5-7 minute. Adaugam apoi cartofii fierti si...
Ciuperci umplute cu carne de pui
Spalam bine ciupercile, le indepartam codita cu grija si le uscam cu un prosop curat. Taiem carnea cubulete mici sau o tocam, la fel si cozile ciupercilor. Pentru umplutura vom cali ceapa in 4-5 linguri de ulei pana devine sticloasa, apoi adaugam carnea. Lasam pana ce carnea se albeste si...