Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2019
Reteta culinara din categoria Retete Delikat. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura
Voturi:82
Voturi:33
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:22
ieri la 15:50
ieri la 14:07
ieri la 09:38
ieri la 09:33
3 comentarii
de RODIMUR 8
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Diana_Constantin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura
Reteta culinara din categoria Retete Delikat. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura