![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciabatta cu masline si rosii
Drojdia se dizolva in apa calduta, se adauga zaharul, uleiul, sarea si se amesteca energic. Intr-un bol punem faina , peste punem maiaua obtinuta anterior, si framantam bine. Maslinele taiate marunt se amesteca cu aluatul si se lasa la crescut in cuptorul cu microunde aproximativ o ora....
Paine MARGARETA
Intr-un castron punem drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta. Amestecam energic si lasam deoparte vreo 10 minute. Intr-un castron punem faina . Se toarna peste faina amestecul de drojdie, se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura de lemn. Se muta aluatul pe...
Paine de casa cu cartofi
Cartofii ii punem la fiert in coaja. Drojdia o punem in 2 linguri de apa calduta la dospit. Dupe ce au fiert cartofii, ii curatam de coaja, ii dam prin razatoare. Peste turnam faina cu sare, drojdia dospita si cele 4 linguri de ulei de masline. Framantam cu apa calduta. Dupa ce...
Pizza
Drojdia se dizolva in apa calduta. Apa am incalzit-o un pic la microunde. Se adauga sarea, zaharul si uleiul si se amesteca foarte bine cu o lingura. Se aseaza peste faina si se framanta foarte bine aluatul. Se strange intr-o forma de bila, se presara cu faina si se lasa intr-un castron...