
publicat la 23.10.2024
publicat la 22.10.2024
publicat la 02.04.2024
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pastrama de pui
Pieptul de pui il spalam, il stergem si il punem la marinat in amestecul de apa, sare, piper boabe, ienibahar si foile de dafin pentru 24 ore. Dupa acest timp, il scoatem, il spalam, il stergem din nou si il bagam la recem in amestecul de zahar, sos de soia, piper si boia, pentru 12 ore. Dupa...
Chisca Moldoveneasca
Pentru inceput spalam matele bine in cateva ape si le lasam in apa rece pana la umplerea lor. Ficatul si rinichii ii fierbem in apa cu sare cat sa poata intra furculita in ei, apoi ii dam prin masina de tocat. Slanina o dam si pe ea prin masina de tocat si o punem la topit intr-o tigaie,...