Punem bucatile de burta si rasolul la fiert, in aprox 5 litri de apa rece si lasam sa fiarba apa si sa se formeze spuma. Scoatem carnea si burta, aruncam apa, spalam carnea si oala si punem iar la...
Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne...
Blat: Punem ciocolata rupta impreuna cu untul si uleiul la foc moale si amestecam in continuu pana se topeste si se omogenizeaza bine totul. Apoi lasam la racit, dar nu de tot.
Batem albusurile...
Quinoa se face faina in rasnita.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza cu praful de sare pana se intaresc.
Galbenusurile se amesteca cu ulei turnat in fir subtire ca pentru...
Puiul l-am spalat l-am taiat fasii si l-am sarat foarte usor.
Am mixat cu un tel ouale, impreuna cu sosul de soia, apoi cu marar, mustar, sare, piper si amidon.
Intr-o farfurie am pus amidonul,...
Punem bomboanele la congelator.
Facem cafeaua la aparat, daca o facem la ibric o strecuram neaparat de zat apoi o punem intr-un vas larg. Adaugam in cafeaua fierbinte untul bucatele si-l topim,...
La mulți ani, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril!