
publicat la 20.04.2019
publicat la 16.04.2019
publicat la 07.10.2018
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza
Pt barcute: am calit in ulei 2 cepe rosii taiate fideluta, 1 morcov mic taiat betisoare, ½ ardei kapia rosu taiat fideluta, 1/2 dovlecel ras mare si o mana zdravana de fasole verde. Am mai adaugat o jumatate ceasca apa cat sa fiarba bine fasolea si am scazut pana a ramas fara zeama. Am...
Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval
Intotdeauna, cand gatesc pilaf, fac si cateva chiftelute de orez. Din pilaful racit iau cateva linguri de orez (cam o lingura la o chiftea), adaug 1-2 catei de usturoi, sare, piper, nucsoara, 1 ou, cascaval ras si putina faina cat sa lege si formez chiftele, bag in mijloc putin cascaval sau...