Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
de Bucataras 6
ieri la 08:30
de Retete_gustoase 1
pe 05.02 la 12:49
pe 05.02 la 12:20
8 comentarii
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.