Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Perie de pantofi
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:32
la 10:58
de Gherca Daniela 5
ieri la 20:14
ieri la 09:51
pe 26.06 la 10:37
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.