Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Placa de tocat fata-verso
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:56
la 09:39
ieri la 22:24
ieri la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...