Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:57
la 09:33
la 09:12
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
ieri la 09:18
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camelia75 1
VERONICA2607 1
DanielaDDB 1
NicoNicolass 1
Rocsi 9
2184 puncte
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)