Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 2 borcane de depozitare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Taietor de pizza
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
de vasimur 4
pe 05.09 la 15:43
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
RODIMUR
Caty
MotanLaOale
vasimur
annaia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)