Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:08
de Bucataras 6
la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
4 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)