Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.12.2011
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...
mai multe
publicat la 10.12.2011
Rola de folie pentru prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Taietor de pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:23
de oanapl 8
ieri la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Constelatialeu
vasimur
Mitinita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nico15 1
cristina095 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu crema de cafea si rom
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...