
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Tagliatelle in doua culori cu pui si ciuperci
Se fierb pastele 8 minute in apa clocotita cu sare,se scurg si se clatesc cu apa rece.Se taie pieptul de pui cubulete,se caleste in ulei de masline,se adauga ciupercile pana se rumenesc si ele.Separat se fierbe un sos de rosii cu condimentele care se amesteca cu pastele,ciupercile si carnea de...
Paste cu carne tocata de curcan
Pastele fierte 8 minute cu sare si ulei,(scurse si clatite cu apa rece)le-am pus intr-o tava de yena.Am calit o ceapa tocata marunt cu ciupercile si carnea tocata apoi am turnat sosul de rosii,condimentele.Totul am pus peste paste apoi am ras cascaval afumat si le-am pus la cuptor cateva minute.