Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Vinete cu sunca de Praga si cascaval
Se taie vinete in lungime,se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hatie pentru a se scurge de grasime.Deasupra se pune cate o felie de sunca de Praga si una de cascaval.Peste ele se toarna un sos de rosii cu piper,busuioc,usturoi pisat,oregano.Se pune la cuptor pana se topeste cascavalul...
Ciuperci umplute
Eu aleg ciupercile cele mai mari ca sa ramana potrivite dupa preparare.Toc ceapa cu coditele si le pun la calit in ulei de masline,le condimentez adaug verdeata.Cu aceasta compozie umplu ciupercile si le pun la cuptor pana se inmoaie.Deasupra rad cascaval si presar patrunjel.
Cosulete de cartofi cu salata de vinete
Se rad cartofii cruzi curatati de coaja.Se tapeteaza o strecuratoare de inox cu cartofii rasi si se prajeste in ulei incins...hi hi..asa s-a creat un cosulet..si inca unul...cati doriti! vinetele coapte,..tocate se amesteca cu maioneza si ceapa si rezulta umplutura cosuletelor care se...
Cartofi frantuzesti
Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie rondele.Separat se bat 5 oua cu sare,piper,se amesteca cu smantata si branza rasa si se toarna peste cartofi uniform.Totul se pune intr-o tava unsa cu unt,se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pana se rumeneste.
Vinete prajite
Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.