Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Daca vrei sa ai o zi buna, fa-i o bucurie cuiva. Cele mai multe lucruri le primim atunci cand daruim.
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:41
ieri la 09:10
de RODIMUR 8
pe 05.09 la 16:21
de vasimur 4
pe 05.09 la 15:43
pe 04.09 la 17:53
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
theodora 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Anca 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .