elemer

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 19.02.2014

RETETE4
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Cascaval afumat de casa

In Aperitive / Garnituri la 21 Mar 2014

Deci laptele trebuie incalzit pina la 35 dar nu mai mult de 37 grade. Cheagul este in forma de tableta, un sfert de tableta se inmoaie in apa calduta si se toarna in laptele incalzit, asteptam 30-40 de minute si taiem cu un cutit cuburi si mai lasam 30-40 de minute. Luam o strecuratoare sau...

Romanian Dragobets

In Aperitive / Garnituri la 19 Feb 2014

Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 25.03.2014

Aperitiv

publicat la 21.03.2014

Cascaval afumat de casa

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]