Piureul de castane se amesteca foarte bine cu untul moale, zaharul pudra si esenta de rom pana devine o crema.
Curatam bananele, le taiem pe lung si cu o lingurita, scobim interiorul bananelor si il adaugam in crema cu piure de castane, amestecand bine.
Umplem bananele cu crema obtinuta,...
In 500 ml de apa, fierbem grisul, amestecand in continuu, pana devine de consistenta unei smantani. Adaugam zaharul si sucul de la o lamaie si lasam la racit.
Cand s-a racit, mixam sau batem cu telul pana devine spuma. Turnam compozitia in boluri si dam la frigider circa trei ore.
Banane cu piure de castane
Piureul de castane se amesteca foarte bine cu untul moale, zaharul pudra si esenta de rom pana devine o crema. Curatam bananele, le taiem pe lung si cu o lingurita, scobim interiorul bananelor si il adaugam in crema cu piure de castane, amestecand bine. Umplem bananele cu crema obtinuta,...
Spuma de gris
In 500 ml de apa, fierbem grisul, amestecand in continuu, pana devine de consistenta unei smantani. Adaugam zaharul si sucul de la o lamaie si lasam la racit. Cand s-a racit, mixam sau batem cu telul pana devine spuma. Turnam compozitia in boluri si dam la frigider circa trei ore.