publicat la 11.04.2018
publicat la 10.04.2018
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Gnocchi cu sparanghel si pesto
Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper. Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de...
Aperitiv tarta sarata cu wursti si cartofi
Cartofii spalati se fierb in coaja in apa cu sare cam 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata si se taie felii sau cubulete. Se scoate aluatul din frigider si se asaza intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt. Peste aluat se imprastie feliile de cartofi, apoi...