Se pun la foc intr-o craticioara ,destul de inalta si incapatoare , zaharul laptele si cacaoa si se fierb la foc mic pana devine omogen apoi se ia de pe foc si se adauga untul amestecand usor pana se topeste.Se lasa la racit.Se separa ouale adaugand pe rand cate un galbenus in crema racita...
Se separa ouale iar albusurile se bat spuma tare.Se freaca untul cu 250 g de zahar la care se incorporeaza albusurile spuma , apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie, faina, nucile macinate si aroma (1/2 de sticluta). Se amesteca bine cu mixerul pana devine cremos. Se tapeteaza o tava cu unt...
Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale...
Negrese
Se pun la foc intr-o craticioara ,destul de inalta si incapatoare , zaharul laptele si cacaoa si se fierb la foc mic pana devine omogen apoi se ia de pe foc si se adauga untul amestecand usor pana se topeste.Se lasa la racit.Se separa ouale adaugand pe rand cate un galbenus in crema racita...
Prajitura chinezeasca
Se separa ouale iar albusurile se bat spuma tare.Se freaca untul cu 250 g de zahar la care se incorporeaza albusurile spuma , apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie, faina, nucile macinate si aroma (1/2 de sticluta). Se amesteca bine cu mixerul pana devine cremos. Se tapeteaza o tava cu unt...
Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri
Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale...