carmenvlad

1

Bucataras
incepator

Jud. Dambovita

Bucataras din 08.01.2011

RETETE103
PRIETENI15
Retete / Sosuri

Pesto de pătrunjel

In Sosuri la 29 Oct 2011

Alunele se pun în robot și se mărunțesc bine. Se adaugă pătrunjelul tăiat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Se amestecă bine și la sfârșit se adaugă uleiul în fir subțire. Se formează o pastă care poate fi folosită imediat sau poate fi...

Sos de vişine pentru fripturi

In Sosuri la 23 Oct 2011

 Se pune apa cu zahărul la fiert până când se dizolvă zahărul. Se adaugă apoi vişinele şi se fierbe la foc mic timp de 20 de minute, până când fructele sunt fierte dar nu sfărâmate. Din când în când se ia spuma cu o spumieră.  ...

Sos de merişoare

In Sosuri la 23 Oct 2011

 Se aleg fructe sănătoase, se curăţă de codiţe şi de frunze, se spală,   se amestecă cu zahărul. Se pun la foc iute până când zahărul se dizolvă şi apoi se fierb la foc mic. Din când în când se ia spuma.   Nu se fierb foarte mult...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 03.12.2011

Peltea de gutui și mere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]