Se curata si se spala ceapa,si se toaca marunt. Galbiorii se spala in 4-5 ape. Intr-o cratita sau tigaie wok se incinge 30 ml ulei si se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca. Cand este calita se adauga ciupercile galbiori taiate felii si se amesteca, lasandu-se la calit. Se adauga 1 cana...
Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se...
Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se...
Fasolea verde se curata de capete si de ate si se pune la fiert in apa fierbinte cu sare.Cand e fiarta se scurge de apa.Rosiile se oparesc si se curata de pielita.Usturoiul se curata si se face un mujdei.Intr-o cratita se incinge uleiul,se pune fasolea amestecand sa se caleasca un pic,se adauga...
Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se arunca apa de pe ea si se pune in oala cu apa rece sa fiarba si se mai pune si carnea afumata sa fiarba cu fasolea. Se arunca o apa si se pune sa fiarba iar in apa fiarta. Cand sunt fierte se arunca apa de pe fasole si carne.
Intr-o...
Tocanita de galbiori
Se curata si se spala ceapa,si se toaca marunt. Galbiorii se spala in 4-5 ape. Intr-o cratita sau tigaie wok se incinge 30 ml ulei si se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca. Cand este calita se adauga ciupercile galbiori taiate felii si se amesteca, lasandu-se la calit. Se adauga 1 cana...
Dovlecel umplut cu branza la cuptor
Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se...
Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri
Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se...
Mancare de fasole verde cu usturoi
Fasolea verde se curata de capete si de ate si se pune la fiert in apa fierbinte cu sare.Cand e fiarta se scurge de apa.Rosiile se oparesc si se curata de pielita.Usturoiul se curata si se face un mujdei.Intr-o cratita se incinge uleiul,se pune fasolea amestecand sa se caleasca un pic,se adauga...
Iahnie de fasole boabe cu carne afumata
Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se arunca apa de pe ea si se pune in oala cu apa rece sa fiarba si se mai pune si carnea afumata sa fiarba cu fasolea. Se arunca o apa si se pune sa fiarba iar in apa fiarta. Cand sunt fierte se arunca apa de pe fasole si carne. Intr-o...