publicat la 11.09.2012
publicat la 14.07.2012
publicat la 30.12.2011
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Premiul de la Beko
De cand m-am facut bloggerita, m-am facut si norocoasa, ce-i drept nu de averi de nestapanit, ci de premii care ma bucura si imi fac zilele mai frumoase. Zilele trecute boss mi-a trimis un e-mail prin care ma anunta ca am castigat la concursul cu Beko. Nu, nu sunt eu, mi-am zis, precis e o...
Alba-Iulia, Apulum, oras de istorie, gazda primitoare pentru a treia intalnire cu prietenele mele dragi!
E nostim sa comunici pe net cu anumite persoane, despre care nu sti prea multe, dar de care te apropii datorita tehnicii, sa ai ocazia sa le intalnesti si sa ai sentimentul de dejavu. Asa s-a intamplat la prima intalnire de la Alba din 2009, apoi sirul intalnirilor a continuat pana in 2011, cand...
Vin udatorii!
In Ardealul meu drag dainuie tare de demult un obicei frumos, udatul sau stropitul in a doua zi ale Sfintelor Pasti. Poate stiti ca la noi in Ardeal, se pastreaza un obicei imprumutat de la conlocuitorii nostri maghiari catolici, alaturi de care traim de sute de ani, un obicei frumos pe care...
Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!
Anul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,. Sa va spun cum a fost: anul acesta am petrecut revelionul la un local din micutul meu oras ardelenesc Tarnaveni avand ocazia sa cumparam bilete la...
Leusteanul-minunata aroma a ciorbelor
Usor de recunoscut, leusteanul are culoarea verde viu si un miros inconfundabil, devenind astfel foarte folosit la ciorbe si preparate cu carne de miel, carora le da un gust si o aroma aparte. Este o planta europeana, descoperita si folosita pentru prima data in bazinul Marii Mediterane,...