Pieptul de pui se taie pe jumatate, se condimenteaza,se bate usor cu ciocanul, nu trebuie sa fie subtire.
Bucatile de pui se pun in tigaia cu ulei incins si se rumenesc pe ambele parti la foc iute, se adauga ciupercile care se rup cu mana, nu trebuie sa fie bucati mici, se reduce focul, se...
daca varza este prea acra sau sarata, o punem in apa rece pentru o ora cel putin
taiem varza fideluta
ceapa tocata marunt o calim in ulei
ciolanul il taiem bucati si il adaugam peste ceapa, il calim si pe el putin adaugam varza si o cana apa
am bagat totul la cuptor pana ce...
Mai intai pregatim 2 buc. de ceafa de porc (cu os in cazul meu, parca este mai delicioasa cu os) si le punem in tigaia cu uleiul incins, le rumenim usor, adaugam sarea,piperul , condimentele si vinul, le acoperim cu capac si lasam la foc mic pana scade tot vinul.
Cartofii curatati de...
Spalam bine carnea si o taiem in bucati potrivite ca marime. Dupa ce s-a scurs de apa, trecem fiecare cub prin faina si o punem la prajit in cateva linguri de ulei, avand grija sa fie rumenita uniform. Scoatem carnea prajita o punem intr-o tava pentru cuptor.Tocam ceapa si usturoiul si le...
am ineput cu mancarica pentru ca dureaza mai mult decat friptura si am vrut sa le am pe amandoua calde la masa.
intr-o cratita am incins cam 2-3 linguri ulei am calit ceapa taiata marunt
am adaugat ardeiul{eu am folosit ardei congelat}am pus o ceasca de apa fierbinte si am lasat sa...
Pui cu pleurotus
Pieptul de pui se taie pe jumatate, se condimenteaza,se bate usor cu ciocanul, nu trebuie sa fie subtire. Bucatile de pui se pun in tigaia cu ulei incins si se rumenesc pe ambele parti la foc iute, se adauga ciupercile care se rup cu mana, nu trebuie sa fie bucati mici, se reduce focul, se...
Varza calita cu ciolan
daca varza este prea acra sau sarata, o punem in apa rece pentru o ora cel putin taiem varza fideluta ceapa tocata marunt o calim in ulei ciolanul il taiem bucati si il adaugam peste ceapa, il calim si pe el putin adaugam varza si o cana apa am bagat totul la cuptor pana ce...
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor
Mai intai pregatim 2 buc. de ceafa de porc (cu os in cazul meu, parca este mai delicioasa cu os) si le punem in tigaia cu uleiul incins, le rumenim usor, adaugam sarea,piperul , condimentele si vinul, le acoperim cu capac si lasam la foc mic pana scade tot vinul. Cartofii curatati de...
Vita, bere si mamaliga
Spalam bine carnea si o taiem in bucati potrivite ca marime. Dupa ce s-a scurs de apa, trecem fiecare cub prin faina si o punem la prajit in cateva linguri de ulei, avand grija sa fie rumenita uniform. Scoatem carnea prajita o punem intr-o tava pentru cuptor.Tocam ceapa si usturoiul si le...
Mancare de fasole verde cu pui
am ineput cu mancarica pentru ca dureaza mai mult decat friptura si am vrut sa le am pe amandoua calde la masa. intr-o cratita am incins cam 2-3 linguri ulei am calit ceapa taiata marunt am adaugat ardeiul{eu am folosit ardei congelat}am pus o ceasca de apa fierbinte si am lasat sa...