Blogosfera culinara

Risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.02.2025

Februarie mi-a adus întotdeauna un amestec de nostalgie și prospețime. Este luna în care...articol complet

Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 25.02.2025

Ingrediente pentru Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie- 1 kg pui ( piept sau pulpe)-...articol complet

“Umplutura” la Ceaun – Rețeta Bunicii Mele

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.02.2025

Umplutura ( Umplătura) este un preparat foarte apreciat în zona în care m-am născut. Ideal...articol complet

Ragu de vită și porc – cum să faci un sos bogat și aromat

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.02.2025

Dragilor, astăzi vă aduc o rețetă care o să vă facă bucătăria să miroasă a bine și a...articol complet

Tarta cu zmeura, mascarpone si vanilie

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.02.2025

 Cred ca eram in stare sa adun tot ce am cu inimioare in casa pentru a poza aceasta tarta,...articol complet

Atelier Bento Cakes&Cupcakes

Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025

The post Atelier Bento Cakes&Cupcakes appeared first on Pastry Workshop. Bento Cakes au luat...articol complet

Monoportii cu Mango si Ciocolata

Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025

The post Monoportii cu Mango si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. O provocare pe care...articol complet

Poale-n brâu un pic mai speciale

Postat pe: Adi Hadean Data: 21.02.2025

Despre Dragobete ar fi atât de multe de povestit, așa…în tihnă, încât mi-e teamă că...articol complet

Curry de miel

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 20.02.2025

Ingrediente pentru Curry de miel- 800 g carne de miel cu os- 1 lingura garam masala- 1 lingura...articol complet

Cheesecake cu mere caramelizate

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.02.2025

Salutare, oameni dragi, Iubitorii de dulce sunt rugați să își facă prezența aici, pentru...articol complet

Taștele bunicii cu un twist

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.02.2025

Dragobetele este o sărbătoare a iubirii cu rădăcini adânci în cultura românească, iar...articol complet

Papanași cu mascarpone și pralină de alune

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.02.2025

Dragobetele este o sărbătoare a iubirii autentic românești, iar pentru mine, iubirea se...articol complet

Salata de rucola cu rosii cherry si parmezan

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 17.02.2025

O salata simpla ce merita incercata, eu as putea sa o incerc zilnic!Ingrediente pentru Salata de...articol complet

Cartofi piure – cina simplă, fără bătăi de cap

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.02.2025

Dragilor, astăzi vă propun o rețetă de bun-simț, fără artificii inutile, dar cu multă...articol complet

Tocană otomană cu vită și lipii pufoase

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.02.2025

La ce vă gândiți când auziți cuvântul ”tocană”? Mie îmi zboară mintea automat la...articol complet

Paella cu fructe de mare

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.02.2025

Seara trecută a fost una dintre acele seri speciale în care bucătăria mea s-a transformat...articol complet

Cusma lui Guguta cu visine

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 13.02.2025

 Probabil multi dintre voi stiti de acest desert vestit al moldovenilor, sau poate ati vazut...articol complet

Midii in sos de vin cu usturoi

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 12.02.2025

 Ingrediente pentru Midii in sos de vin cu usturoi1 kg midii in cochilie1 capatana mare...articol complet

One – Pot Pumpkin Turkey Chili

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.02.2025

Bună, dragilor, Cele mai frumoase weekenduri sunt acelea în care toată gașca de prieteni se...articol complet

Cofetari care au schimbat cofetaria

Postat pe: Pastry Workshop Data: 11.02.2025

The post Cofetari care au schimbat cofetaria appeared first on Pastry Workshop. Cofetari care au...articol complet