Annatto – colorant gastronomic
Postat pe: Gourmandine Data: 15.08.2023Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele...articol complet
Sardine picante
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.08.2023Ce ar fi o vacanţă la mare fără o porţie de sardine? Proaspete sau la conservă sardinele...articol complet
Cordon bleu cu dovlecei la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 12.08.2023Astazi vin cu o noua reteta la care am folosit dovlecei. Este un cordon bleu, la care am...articol complet
Tort cu foi din bezea albă, frișcă naturală, fructe și cremă de lămâie (lemon curd)
Postat pe: Savori urbane Data: 11.08.2023Tort cu foi din bezea albă, frișcă naturală, fructe și cremă...articol complet
Paste alla Amatriciana
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.08.2023Când vine vorba despre picant, iute cum vreți să-i spuneți, sunt un mare fan. Aș pune ardei...articol complet
Chifteluțe marinate și piure de cartofi
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.08.2023Încep rețeta de astăzi cu puțină melancolie.. chiar îmi este dor de prânzul de duminică...articol complet
Foi rotunde din bezea albă (elvețiană) – rețeta de foi crocante din albușuri
Postat pe: Savori urbane Data: 06.08.2023Foi rotunde din bezea albă elvețiană – rețeta de foi crocante din...articol complet
Asmățuiul și preparatele de bucătărie – Breviar culinar
Postat pe: Gourmandine Data: 04.08.2023Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în...articol complet
Sărmăluțe cu orez sau dolmades
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.08.2023Prânzul de duminică pentru mine înseamnă de cele mai multe ori un prânz rapid, deoarece...articol complet
Muschiulet la tigaie
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 03.08.2023Astăzi gătim simplu, rapid dar super delicios!Mușchiuleț de porc la tigaie cu legume...articol complet
Gyros cu pui
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.08.2023Daca nu mergem in Grecia, aducem Grecia acasa, nu? In aceste zile ni s-a facut pofta de ceva...articol complet
Prânzul de duminică – împreună la masă
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.08.2023Unul dintre cele mai frumoase obiceiuri este masa de duminică, în familie şi dacă mai avem...articol complet
Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar
Postat pe: Gourmandine Data: 01.08.2023Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din...articol complet
Pui cu legume în stil chinezesc
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.07.2023De un lucru suntem siguri, chinezii sunt rapizi și se pricep în orice domeniu...articol complet
Franzelă umplută cu pastă de ton, ardei copți și măsline – aperitiv din felii de pâine, corn sau baghetă
Postat pe: Savori urbane Data: 29.07.2023Franzelă umplută cu pastă de ton, ardei copți și măsline...articol complet
Pui curry – Zdravăn Moldovenesc Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.07.2023Dragilor, bine v-am găsit la un nou episod Farfurii Curate, episod în care încercăm...articol complet
Cheesecake cu cocos si zmeura fara coacere
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.07.2023Vara, cheesecake-urile fara coacere sunt la mare cautare, cel putin pe mine, ma scot des din...articol complet
Pastă de ton cu ceapă și ardei copt – rețeta de pastă de pește aperitiv în stil mediteraneean
Postat pe: Savori urbane Data: 27.07.2023Pastă de ton cu ceapă și ardei copt – rețeta de pastă de...articol complet
Orzo sau mini paste cu lămâie și feta
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.07.2023Ador temele în care suntem provocate să facem anumite preparate cu un număr de ingrediente sau...articol complet
Chili con carne cu porumb, brânză Cheddar și nachos sau tortilla chips
Postat pe: Savori urbane Data: 25.07.2023Chili con carne cu porumb, brânză Cheddar și nachos sau tortilla chips. Cum se...articol complet