Calamarata pasta cu cremă de mazăre şi calamar
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.09.2023„For the love of pasta”, provocatoare tema lui chef Adrian Hădean pentru această...articol complet
Crema de vanilie cu frișcă naturală – rețeta de cremă Princesse + VIDEO
Postat pe: Savori urbane Data: 26.09.2023Crema de vanilie cu frișcă naturală – rețeta de cremă...articol complet
Chec cu lămâie, mac și banane – rețeta de Lemon Banana Bread cu glazură
Postat pe: Savori urbane Data: 25.09.2023Chec cu lămâie, mac și banane – rețeta de Lemon Banana Bread cu...articol complet
Tagliatelle cu sos și chifteluțe
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.09.2023După cum v-am obișnuit până acum, ați observat că ador rețetele ușoare, rapide, cu...articol complet
Chili Cheese Fries – rețeta de cartofi prăjiți (la cuptor) cu chili con carne și brânză gratinată
Postat pe: Savori urbane Data: 23.09.2023Chili Cheese Fries – rețeta de cartofi prăjiți (la cuptor) cu chili con...articol complet
Amandină – Deliciu de ciocolată
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.09.2023Când spui prăjitură cu ciocolată, primul gând mă duce la o amandină cu blat însiropat cu...articol complet
Cornuri cu brânză dulce de vaci și stafide – rețeta de cornuri pufoase de casă
Postat pe: Savori urbane Data: 21.09.2023Cornuri cu brânză dulce de vaci și stafide – rețeta de cornuri...articol complet
Anasonul – Breviar gastronomic
Postat pe: Gourmandine Data: 21.09.2023Anasonul este o plantă cu flori mici şi albe. Fructele sunt folosite în industria alimentarã...articol complet
French silk pie sau plăcintă cu ciocolată
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.09.2023Ciocolată. De departe desertul meu preferat din toate timpurile. Ador prăjiturile cu...articol complet
Porcusori in aluat
Postat pe: Cristina's world Data: 19.09.2023Porcusorii in aluat sau carnaciorii inveliti in aluat, cu unt si usturoi,...articol complet
Interviu cu internii: Cristina Mărzăneșteanu
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.09.2023Am ajuns și la finalul seriei de interviuri, iar Cristina este cea care are ultimul cuvânt de...articol complet
Negresă cu jeleu de afine şi ciocolată albă
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.09.2023Cea mai delicioasă inspiraţie în orice anotimp. Blat dens cu ciocolată neagră, jeleu de...articol complet
Budinca cu paste, dovlecei si ton
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.09.2023Cand am musafiri pregatesc genul asta de budinci, ca sunt satioase si se pot folosi fel si fel...articol complet
Rulouri din vinete umplute cu brânză mozzarella sau cașcaval și sos de roșii – gratinate la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 15.09.2023Rulouri din vinete umplute cu brânză mozzarella sau cașcaval și sos de...articol complet
Ștrudel cu prune și..o surpriză
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.09.2023Când vine toamna, în mintea mea sunt numai plăcinte cu tot felul de umpluturi cu fructe de...articol complet
Bite the thigh – Chop Chop
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.09.2023Am revenit cu un nou episod din seria Chop Chop, în care, încă hotărât să fac dreptate...articol complet
Bulete de cascaval
Postat pe: Cristina's world Data: 13.09.2023Aceste bulete delicioase de cascaval sunt un aperitiv delicios pentru o masa...articol complet
Vânătă împănată și rumenită la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.09.2023Ştiu, pare ciudat sau poate doar curios! Cum adică vânătă? Exact aşa. Într-un tur al...articol complet
Interviu cu internii: Monica Paraschiv
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.09.2023Următoarea care va răspunde rundei de întrebări este Monica, cea care ne inspiră cu fiecare...articol complet
Cobbler cu fructe de pădure -Vis de toamnă
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.09.2023Originar din America, acest desert plin de savoare și gust, se pregătește super simplu, iar...articol complet