Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Midii pané

Data:18.06.2011

Gustare excelentă  mai ales vara, alături de un pahar de bere sau vin alb rece, midiile pané... articol complet

Gulaş cu fasole (Babgulyás)

Data:17.06.2011

Versiunea neortodoxă a gulaşului clasic (cu cartofi sau găluşte), provenită din reformata... articol complet

Porc dulce acrişor (cu ananas)

Data:16.06.2011

O reţetă clasică atribuită bucătăriei chinezeşti şi apreciată în special în afara... articol complet

Risotto cu pui, roşii şi busuioc

Data:15.06.2011

Un risotto de vară, în care vă puteţi bucura de dulceaţa roşiilor şi de aroma busuiocului.... articol complet

Pastă (hummus) de linte

Data:14.06.2011

Un piure-cremă de linte, onctuos şi aromat, realizat pe reţeta clasică de hummus dar mai... articol complet

Paste cu midii în sos de curry

Data:10.06.2011

O reţetă de paste europene din care răzbat aromele condimentelor din amestecul de curry. Un... articol complet

Salată de paste cu ton

Data:01.06.2011

O porţie de spaghetti absolut inedită, pregătită pentru vară. Mai apropiate de tradiţia... articol complet

Pulpe de pui la grătar (în stil nord african)

Data:30.05.2011

Pulpele de pui sunt în sine o invitaţie la grătar. Marinate în iaurt, cu mixuri de condimente... articol complet

Tajine de pui cu caise

Data:29.05.2011

O reţetă de bază în bucătăria marocană, în care carnea de pui se combină firesc cu... articol complet

Iahnie de fasole rapidă cu cârnaţi

Data:26.05.2011

În ciuda convingerii generale că o iahnie de fasole se face în două zile, ea se poate face... articol complet

Supă de peşte cu creveţi şi curry

Data:24.05.2011

Săţioasă şi gustoasă, intensă şi aromată, această supă relativ simplu de gătit... articol complet

Festivalul plăcintelor și clătitelor 2011

Data:23.05.2011

Sezonul estival culinar va debuta cu un festival și concurs de pregătire a plăcintelor și... articol complet

Berbecuţ cu lămâie şi usturoi la ceaun

Data:21.05.2011

Mâncare balcanică prin excelenţă, cu puternice şi controversate origini turceşti şi/sau... articol complet

Pui cu capere şi roşii

Data:14.05.2011

O reţetă simplă, rapid şi uşor de preparat la tigaie sau tavă, potrivită atât pentru masa... articol complet

Panna cotta cu lămâie şi sos de căpşuni cu mentă

Data:09.05.2011

O adaptare de sezon a unei reţete simple de panna cotta, parfumată discret cu lămâie şi... articol complet

Sandviş cu somon, avocado şi caviar

Data:07.05.2011

O gustare extravagantă, de origine scandinavă, în care ingredientele nordului (somonul şi... articol complet

Papară cu sparanghel sălbatic

Data:04.05.2011

Sparanghelul sălbatic, mai firav la formă dar cu un gust mai personal, se regăseşte sporadic... articol complet

Jurnalul alimentar

Data:23.04.2011

Dat fiind că se apropie Paștele și, după perioada de post, urmează câteva zile pline de... articol complet

Friptură de pui cu rozmarin, salvie şi usturoi

Data:23.04.2011

O friptură de pui simplă dar extrem de gustoasă, cu gusturi franco-italiene. salvia,... articol complet

MINI târgul bunătăţilor de Paşte

Data:20.04.2011

MINI și Bistro Readers te invită joi și vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]