Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Salată de legume la grătar

Data:13.09.2011

De origine italiană, salata de legume coapte la grătar scoate ce e mai bun din ele. O... articol complet

Spaghete cu somon, mazăre şi ciuperci

Data:09.09.2011

Somonul afumat se simte foarte bine în compania consistentă a smântânii, acompaniat de... articol complet

Peşte cu năut şi lămâie

Data:04.09.2011

Specialiatate populară în partea de nord a continetului african, peştele cu năut este... articol complet

Prăjitură cu prune

Data:02.09.2011

Un desert ca o poveste parfumată de toamnă. O prăjitură splendid de simplă, excepţional de... articol complet

Mâncare de pui cu dovlecei şi ardei copt

Data:01.09.2011

Dovleceii și ardeiul copt merg de minune în această tocăniță ușoară, de vară.  O... articol complet

Castraveţi muraţi în saramură

Data:31.08.2011

Murarea în saramură a castraveţilor este cea mai răspândită şi mai la îndemână metodă... articol complet

Trufe de ciocolată cu unt de arahide

Data:29.08.2011

O negresă îmbracată în unt de arahide şi învelită în ciocolată! Un desert cu adevărat... articol complet

Vinete pané

Data:25.08.2011

Gustare populară peste tot în lume, dar cu un loc special în cultura popoarelor din Balcani,... articol complet

Shaorma libaneza de pui

Data:23.08.2011

Iubită sau blamată, apreciată dintr-un loc sau altul, shaorma şi-a găsit un loc bun în... articol complet

Mâncare de vită cu fasole verde

Data:21.08.2011

O mâncare clasică de vară pentru fiecare zi a săptămânii, regăsită în toate regiunile... articol complet

Puişori fripţi la cuptor

Data:20.08.2011

Puii de găină tineri, de până în 28 de zile şi 700 de grame (cei de calitate nu au mai mult... articol complet

Curry de pui cu conopidă

Data:19.08.2011

Un curry de inspiraţie indiană, parfumat, intens şi consistent, în care carnea este... articol complet

Magiun de prune

Data:17.08.2011

După Sfântă Mărie (15 august), când toamna începe să-şi facă simţită respiraţia în... articol complet

Creveţi picanţi cu dovlecei

Data:17.08.2011

O variantă a creveţilor pil-pil, creveţii picanţi cu dovlecei (camarones con calabacines)... articol complet

Borş de curcan cu smântână şi verdeaţă

Data:12.08.2011

Carnea tare şi consistentă de curcan dă un gust deosebit acestei ciorbe în care se combină... articol complet

Prăjitură ieftină cu mere

Data:11.08.2011

Desert popular, de zi cu zi, acum într-o formulă la îndemâna fiecăruia, chiar şi a celui... articol complet

Doradă umplută cu ierburi, la grătar

Data:10.08.2011

Dorada este prin definiţie un peşte slab, cu carne albă şi gustoasă, care adoră... articol complet

Gulaș de cartofi cu cârnați

Data:08.08.2011

Versiune neordotoxă (chiar și nereformată) a gulașului, varianta cu cârnați este cea mai... articol complet

Friptură din pulpă de curcan cu vin alb

Data:06.08.2011

Pulpele dezosate de curcan sunt predispuse pentru a se transforma într-o friptură delicioasă.... articol complet

Friptură de iepure cu legume

Data:05.08.2011

O friptură uşoară din toate punctele de vedere. Iepurele are o carne slabă, săracă în... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]