Retete fara secrete
Cremă de usturoi copt
Data:17.06.2014Usturoiul copt e o bucurie, poate fi transformat ușor în sos pentru fripturi sau pentru... articol complet
Gustare cu avocado
Data:16.06.2014Avocado=bun pentru inimă și vasele de sânge, grăsime vegetală foarte sănătoasă, calorii... articol complet
Spaghetti cu mazăre
Data:13.06.2014Săptămâna italiană sponsorizată de I Regali di Francesca vă aduce azi o rețetă de paste... articol complet
Panini
Data:12.06.2014Un bicchiere di vino con un panino è la felicità. E un vers dintr-un cântec pe care cei mai... articol complet
Salată de mozzarella cu fructe
Data:11.06.2014Nu vreau să credeți că îndemn la comportament auto-abuziv și necugetat, însă e posibil ca... articol complet
Săptămâna italiană
Data:10.06.2014PUB Ar fi trebuit să încep ieri poveștile mele despre mâncarea italienească, dar mi s-a... articol complet
Stridii de munte la wok
Data:06.06.2014Zilele trecute, în timp ce găteam mândrețe de fudulii de curcan, mă întrebam cu ce le-aș... articol complet
Rasol cu gălbiori și sparanghel
Data:04.06.2014Uneori rasolul e bun, alteori dai rasol, să zic așa. Ca să fie mereu bun, e musai să ai... articol complet
Bratwurst și cartofi, prânz fără pretenții
Data:03.06.2014Sunt întrebat adesea ce mănânc de obicei. Sau care-i mâncarea mea preferată. De cele mai... articol complet
O masă caldă
Data:02.06.2014Clujul, oraș frumos, civilizat și cultural, are, ca orice loc în care trăiesc oameni,... articol complet
Înghețată cu stafide și ghimbir
Data:31.05.2014Săptămâna înghețatei, acțiune sponsorizată de Nemox, furnizorul meu de tehnologie pentru... articol complet
Înghețată de vișine și amaretti
Data:29.05.2014Înghețata aceasta a fost o surpriză plăcută. Nu mă omor după înghețatele de fructe (un... articol complet
Înghețată de ciocolată
Data:28.05.2014E cea mai bună înghețată de ciocolată pe care am făcut-o vreodată. Sunt convins că lucrul... articol complet
Înghețată de amaretti
Data:27.05.2014Înainte de a trece la povestea cu înghețata, e musai să vă atrag atenția asupra unui... articol complet
Gelato
Data:26.05.2014Gelato e cuvântul italian care definește o varietate destul de mare de înghețată făcută... articol complet
Smochine umplute
Data:23.05.2014Cu o mică reverență către Escargot Bistro, Răzvan Exarhu și Arsenie Boca (nu mă... articol complet
Piadina
Data:21.05.2014Din aluat de pizza poți face o “plăcintă” care să semene cu o piadina. Nu spun... articol complet
Perle de brânză
Data:19.05.2014Propun să începem săptămâna lejer (vă dau azi și o rețetă cu carne, pe gurmandapetit.ro,... articol complet
Ouă cu miez cleios
Data:17.05.2014Ouăle fierte tare-s bune cu slană afumată și ceapă verde. Așa-mi plac mie. Ouăle moi nu-s... articol complet
Pui copt pe pat de cartofi
Data:14.05.2014În cazul în care nu știați deja, aflați că de la începutul lunii Martie mă ocup de... articol complet