Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Friptură de porc pe pâine

Data:29.07.2014

Dacă e ca pâinea să fie cu ceva, prefer să fie ori cu vinete, ori cu carne. Mai rar, cu... articol complet

Salată de morcovi

Data:28.07.2014

Dragilor, propun să începem săptămâna mai ușor, că parcă văd că ați cam întins-o în... articol complet

Băuturi de vară (4): Limonada cu plante aromatice

Data:25.07.2014

Dragii mei, asta a fost săptămâna băuturilor de vară. Mă tem că mâine nu voi apuca să... articol complet

Watermelon Metaxa Cooler

Data:24.07.2014

Dragii mei, am lipsit ieri, mi-ați lipsit și voi, dar tehnica m-a trădat, calculatorul meu a... articol complet

Băuturi de vară (1): Socata

Data:21.07.2014

Vara poți să bei multe lucruri. Apa e cel mai sănătos dintre ele și singurul cu adevărat... articol complet

Cum să frigi bine pieptul de pui

Data:18.07.2014

În cele mai multe localuri în care ceri piept de pui (de casa omului nu mai vorbesc), primești... articol complet

Despre Taste of Romania

Data:16.07.2014

Dragilor, am început cu întârziere călătoria prin România, în căutarea unor rețete... articol complet

Paste cu parmezan și roșii

Data:14.07.2014

Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet

Gulyas de vițel cu cartofi copți

Data:11.07.2014

Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet

Coaste de vită la jar

Data:08.07.2014

Nu ai mereu la îndemână o  bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet

Ciorbă de oaie

Data:07.07.2014

Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet

Risotto cu rață și brânză de capră

Data:04.07.2014

Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet

Mușchi de porc cu piure și sos roșu

Data:02.07.2014

Alături de supa de găină cu tăieței, friptura de porc face parte din bagajul de gastronomie... articol complet

Pește alb la frigare

Data:01.07.2014

Pentru povestea de zi e bun orice fel de pește cu carne albă, fie el oceanic, de râu sau... articol complet

Despre tocană

Data:30.06.2014

Mâncarea noastră de alinare e tocana. A noastră, a românilor, în general. O regăsim din... articol complet

Cum să gătești coastele

Data:25.06.2014

Coastele (de porc, la ele ne referim) pot fi gătite în multe feluri, după cum pot fi stricate... articol complet

Calamari fripți, orez aromat

Data:24.06.2014

Ieri am cumpărat niște calamari mici. De poftă. I-am curățat (nu știu dacă am mai scris... articol complet

Gelato cu căpșuni

Data:23.06.2014

Am rămas restant cu câteva rețete de gelato dintre cele pregătite din baza galbenă (dacă... articol complet

Piure de vinete și avocado

Data:20.06.2014

Dă-mi vinete coapte și un punct de sprijin, eu voi răsturna Pământul. Sau voi mânca... articol complet

Pilaf cu mazăre ș ciuperci de pădure

Data:18.06.2014

E plin de mazăre-n piețe. Presupun că acum e vremea ei, altfel nu-mi explic abundența:). E... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]