Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Must have…

Data:15.09.2015

Azi las filozofia la o parte şi îmi pun ochelarii de tocilar, metaforic vorbind, căci... articol complet

Cocktail de adio

Data:14.09.2015

În liniștea mișcării pământului prin Univers, luați un pahar de cristal și așezați-l... articol complet

À-la-mer

Data:09.09.2015

E mijlocul verii prieteni, în toate locurile însorite în care plaja se lasă alintată de... articol complet

Burgeri de somon

Data:08.09.2015

Bunicul meu era pescar așa că peștele era ceva la ordinea zilei când eram copil. […]... articol complet

Scoicism

Data:07.09.2015

Primii paşi, primul cuvânt, primul sărut… prima moluscă. Am crescut într-o casă în... articol complet

Cucuruz fript

Data:04.09.2015

Sunt tentat să scriu o poveste cu amintiri din copilărie, dar știu că dacă încep […]... articol complet

Cina cea de după…

Data:02.09.2015

Romantismul în ziua de azi nu mai vine din suflet. El vine din creier şi […] The post... articol complet

Somon în crustă de pesmet și ratatouille

Data:01.09.2015

Cina în doi la mine înseamnă a lua masa cu piciul meu. Adesea suntem doar […] The post... articol complet

Frigărui, cartofi dulci și cremă de parmezan

Data:31.08.2015

O cină cu adevarat romantică în doi, cere un strop de efort. Poate fi servită […] The... articol complet

Pulled pork sandwich

Data:28.08.2015

No, Costele, cum traduci “pulled pork”? Porc tras? “Porc demnicat”, ar fi... articol complet

Sarea-n bucăţele

Data:26.08.2015

Câteodată mă simt ca într-un spital. Stau la raionul de măsline şi toată lumea din... articol complet

Migdale picante

Data:25.08.2015

Bogate în minerale, proteine și grăsimi bune, migdalele ar trebui să facă parte din... articol complet

Tartine alb-portocalii pentru rose

Data:24.08.2015

Astăzi vă recomand o gustare cu aer ușor franțuzesc, o combinație clasică de brânză cu... articol complet

Pierdut pâine, ofer recompensă…

Data:21.08.2015

Când aud cuvântul „frigănele” îmi vine instant în minte una din primele mele amintiri.... articol complet

Altă zi, alt gulyas. La Crock-pot.

Data:20.08.2015

(PUB) Gulyasul (se citește “guiaș”, uni-i spun “gulaș”) e o mâncare păstorească... articol complet

Frittata cu dovlecei

Data:18.08.2015

Soră bună a omletei, fritatta se face fie cap-coadă pe aragaz, sub capac, la foc […]... articol complet

Ouă aproape Benedict

Data:17.08.2015

Micul dejun pe care vi-l propun astăzi are, pe lângă aerul special, ușor exotic, ușor... articol complet

Ardei copți

Data:12.08.2015

Ardeii copți sunt pentru mine o poveste care ține de când mă știu. În copilăria […]... articol complet

Linte pentru dinte

Data:10.08.2015

De ceva timp e mult mai greu să gătesc acasă, în sensul că toate durează […] The... articol complet

Berbecuț copt încet, vinete cum face Exarhu

Data:03.08.2015

Faptul că gătesc vinetele și-n felul acesta, i se datorează lui Răzvan Exarhu care mi-a... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]