Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Curcan cu sos de vin și stafide

Data:23.12.2010

Gimmy pleacă în vacanță până pe 4 Ianuarie dar programul meu, Înapoi la ’90, merge... articol complet

Roze Terra Romana și o poveste de Crăciun

Data:22.12.2010

Să vă spun: de Crăciun, mama tatălui meu, bunica mea, cum ar veni, făcea niște... articol complet

Cozonac pufos

Data:21.12.2010

Lumina magică, bla bla bla și alte sms-uri, n-o să mă împiedice să simt spiritul... articol complet

O rețetă de cârnați

Data:20.12.2010

Ca să nu mai avem discuții: nu confundați programul Înapoi la ’90 cu rețetele pe care... articol complet

Graf, restaurantul

Data:18.12.2010

Aseară am participat la deschiderea restaurantului Graf din Oradea. Îl cunosc de mic... articol complet

Curry de miel

Data:16.12.2010

Iari mi-am spălat rușinea la Tae bo. Am rezistat o oră, dublu față de prima ședință. Am... articol complet

Another cup of cofee

Data:15.12.2010

Mike and the Mechanics au o piesă care se numește așa. O piesă care-mi place probabil și... articol complet

Primul biryani de pui, prima oră de Tae bo

Data:15.12.2010

Vă scriu aceste rânduri cu o mână pe lingura de lemn și cu una pe gantera de fier. Sunt în... articol complet

Curcan cu salvie și sfeclă coaptă

Data:14.12.2010

Știu că mulți dintre cititorii mei ar prefera să pună curcan pe masa de Crăciun, în locul... articol complet

Tonifiere, paste și resveratrol

Data:13.12.2010

Conform unor studii (ha!), vinul roșu conține o substanță bună pentru inima omului, pe... articol complet

Pui cu sirop de arțar și miez de nucă

Data:12.12.2010

Am ajuns cu puiul feiricit în Canada. Culinar și imaginar, firește, că altfel, mai avem de... articol complet

Tiramisu

Data:11.12.2010

Nu am mai făcut desertul ăsta de un an, poate doi (nu mai țin minte exact), cert e că... articol complet

Pulpe de pui cu zucchini și roșii cherry

Data:10.12.2010

Am redus porțiile și am avut grijă ca legumele să fie în proporție mai mare decât carnea.... articol complet

Porc picant și orez cu ghebe

Data:09.12.2010

În timpul expediției Muson am aflat un lucru uimitor: thailandezii din Trang mănâncă la... articol complet

Cremă de brânză pentru clătite și Arca lui Peter

Data:08.12.2010

Titlul acesta seamănă cu bancurile de tipul “care-i legătura dintre o girafă și apa... articol complet

Poveștile sunt daruri. Împarte-le!

Data:08.12.2010

Acum două zile vedeam pe blogul Chinezului un îndemn la povești. Mi-a plăcut atât de tare... articol complet

Cotlet pe gril cu fasole. Safari food.

Data:06.12.2010

Săptămâna trecută m-a apucat gătitul noaptea, afară. Mă rog, pe la 8 seara, dar era deja... articol complet

Înapoi la ’90

Data:03.12.2010

Ce înseamnă ’90? De ce m-aș întoarce acolo? Hai să vă spun: azi am 115 kilograme.... articol complet

Pizza de casă cu blat subțire și aromat

Data:02.12.2010

Aseară a fost Emil pe la mine. Pretextul: pizza cu blat aromat, un blat pe care l-am vândut cu... articol complet

Linte și fasole într-un curry vegetarian și de post

Data:01.12.2010

E zi de post, e post în fiecare zi de fapt. Sigur, nu pentru toată lumea. Dar și cei ce aleg... articol complet