Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Numa’ așa, de poftă

Data:06.04.2011

Sunt destul de dus. Și de plecat. N-am vreme să scriu. Da’ să vă dau câteva poze,... articol complet

Miel marinat, porc (un pic) condimentat

Data:05.04.2011

Nici n-am intrat bine în Aprilie că mă înghiontește ideea unui 1 Mai în jurul grillului.... articol complet

Mere caramelizate

Data:04.04.2011

Ieri am făcut un desert de final de masă cu grătare (vine și povestea asta în curând). Nu... articol complet

În oala sub presiune

Data:01.04.2011

Apropo de presiune, intervin cu un update ca să vă anunț că am postat la Chinezu despre... articol complet

Friptură cu legume și ciuperci

Data:31.03.2011

Ieri am avut musafiri. Am încropit ceva de mâncare, să-mi revin. Nu că n-aș fi făcut... articol complet

Înapoi la ’90 – povestea merge mai departe

Data:30.03.2011

Dacă intrați aici destul de des, știți care-i povestea mea cu slăbitul. Dacă nu intrați,... articol complet

Iepure cu vin, legume și civet

Data:30.03.2011

Charente e un mare domeniu de vânătoare, împărțit în multe domenii mai mici. Ai senzația... articol complet

Despre cum mănâncă francezii

Data:29.03.2011

Am avut ocazia de a studia puțin felul în care mănâncă francezii pe care i-am cunoscut în... articol complet

Mars en Braconne, masa de închidere

Data:28.03.2011

Pe 26 Martie s-a încheiat festivalul Mars en Braconne, la care a participat onor echipa Niște... articol complet

Angoulême

Data:27.03.2011

Între Bordeaux și Poitiers (la 106 km de Bordeaux) se află Angouleme, capitala regiunii... articol complet

Omletă cu trufe și sparanghel

Data:25.03.2011

Mai țineți minte povestea porcului Nini, cel care găsește trufe? Ei bine, în seara zilei cu... articol complet

Ce face țăranu’ când vede oceanu’

Data:24.03.2011

În prima săptămână franceză a trupei Niște țărani, am fost duși la mare. La cea mare,... articol complet

De la capra brună vine brânza bună

Data:24.03.2011

Sunt mare fan al brânzei din lapte de capră. Încă n-am întâlnit sortiment care să nu-mi... articol complet

Locul din care vin bucătarii

Data:23.03.2011

Mi-am petrecut mare parte a zilei de ieri într-una dintre bucătăriile școală ale liceului... articol complet

Specialități franțuzești

Data:22.03.2011

Ce vă voi arăta mai jos ar putea fi mic dejun (la noi, pentru că francezii nu se omoară după... articol complet

Mic dejun

Data:21.03.2011

În zona în care se desfășoară festivalul la care particip, nu am văzut decât foarte... articol complet

Paste pentru Niște țărani

Data:19.03.2011

Pentru că ne era tuturor dor de Roma natală, ieri am făcut paste. Și pentru că suntem mulți... articol complet

La Grange Du Bois – cognac de la 1700

Data:17.03.2011

Am vrut să văd o distilerie mică de cognac, un producător independent. Dorința mi s-a... articol complet

O poveste despre Cognac

Data:16.03.2011

Ieri am fost la Jarnac, localitatea natală a fostului Președinte francez Francois Mitterand... articol complet

Despre stridii

Data:15.03.2011

Ieri am fost în Ronce les Bains, în La Tremblade, pe țărmul Atlanticului. Aici am mâncat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]