Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Salată cu friptură rece

Data:29.06.2011

Se întâmplă uneori ca musafirii să nu facă față și să-mi rămână câte o bucată de... articol complet

Cum fac un sos alb pentru paste?

Data:28.06.2011

Pentru foarte mulți dintre noi, sosurile se împart în două categorii: sosuri roșii și... articol complet

Sunday brunch la tine acasă

Data:27.06.2011

Termenul “brunch” a fost introdus în Anglia pe la o mie opt sute și ceva, conform... articol complet

Degustare de socializare cu Urban Gourmet

Data:25.06.2011

Fetele de la Urban Gourmet mi-s dragi (chiar dacă mi-a luat ceva timp să învăț cum le... articol complet

Gulyas cu cartofi noi

Data:24.06.2011

Pentru că ne mai rămăseseră câteva sticle din vinul trimis de SERVE pentru vernisajul... articol complet

Revelația săptămânii

Data:23.06.2011

Acum două trei zile, în timpul vizitei de prietenie și lucru pe care a executat-o la noi... articol complet

Graf – marile speranțe

Data:22.06.2011

Ai spune că să speri e gratis, că nu te costă nimic. De obicei e adevărat dar există și... articol complet

E vremea dudelor

Data:21.06.2011

PUB E vremea dudelor și a multor altor fructe. Sunt plini duzii (Sanda îmi spune că Marocul e... articol complet

Cucuruz fript

Data:21.06.2011

Bunicul din partea tatălui meu (nu mai e, a plecat de câțiva ani) ne aștepta în gara din... articol complet

Sorbet, șerbet, înghețată?

Data:20.06.2011

Am o moară-n loc de cap în dimineața asta, și nu pentru că aș fi chefuit noaptea trecută,... articol complet

O câmpenească faină tare

Data:19.06.2011

Ieri am fost la Luncani, la lac. M-au chemat cei de la AROBS Transilvania Software să le fiu... articol complet

Destin de chef (1) – Nicolas Delgado

Data:17.06.2011

Asta-i o rubrică nouă. Puteam să o numesc “Portret de chef” sau oricum altfel, dar... articol complet

Paste proaspete cu vinete și bacon

Data:17.06.2011

Pastele proaspete sunt acelea care nu-s uscate și pe care trebuie să le consumi într-un timp... articol complet

Căpșune pe băț și-n spumă de căpșune

Data:16.06.2011

PUB Mi-am propus să nu vă mai arăt laptele condensat cel puțin o lună, să vi se facă dor... articol complet

Cotlet de vițel marinat

Data:15.06.2011

Am început zilele astea să caut și să testez, să aflu și să cercetez (nu neapărat în... articol complet

La ceaun #dinRomânia

Data:14.06.2011

Ieri a fost o zi bună, încheiată foarte fain. M-a sunat Doru Panaitescu acum două-trei zile... articol complet

Paste proaspete cu roșii cherry

Data:13.06.2011

Săptămâna asta va fi una a pastelor sau nu va fi deloc. Pentru că am cumpărat trei pungi de... articol complet

Ieri la Ramada

Data:12.06.2011

Ieri s-a petrecut demo-ul meu culinar la Ramada, în Oradea. Am fost tratat ca o vedetă, lucru... articol complet

Selecțiuni din micul dejun

Data:11.06.2011

Postarea asta-i doar cu poze. De la micul dejun de azi. Să vi se facă poftă, să puneți mâna... articol complet

Indigo, Cluj, din nou

Data:10.06.2011

Mi s-au adunat în calculator patru cronici de crâșmă. Am ales să o postez pe cea mai... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]