Retete fara secrete
Minciuni (ne)vinovate despre mahmureală și combaterea ei
Data:01.01.2012Cei mai mulți dintre oameni n-au fost mahmuri niciodată, nu-i așa? Mahmureala e starea aceea... articol complet
Despre gătitul la wok
Data:23.12.2011Postarea asta e, dacă vreți, un cadou pentru prietenii mei de la Wok’NRoll, la care am... articol complet
Visul unei nopți de iarnă – prăjitură cu pișcoturi
Data:22.12.2011PUB Provocarea pe care am primit-o zilele trecute spune așa: fă un desert, ce desert vrei tu,... articol complet
Supă de năut
Data:21.12.2011Năutul apare a doua oară pe acest blog în această săptămână. Am rețeta scrisă și... articol complet
Antipasti
Data:20.12.2011Antipasti le spun italienii mărunțișurilor care se mănâncă înaintea mâncării adevărate,... articol complet
Ceafă sub capac cu fasole și năut
Data:19.12.2011E sezonul porcului la români (de fapt, la noi e sezonul porcului 12 luni pe an dar în luna asta... articol complet
“Nepal internet cafe”, carte de Răzvan Marc
Data:16.12.2011În seara asta, la Book Corner pe Eroilor (Cluj), una dintre cele mai faine librării în care am... articol complet
Chiftele la cuptor
Data:16.12.2011Îmi plac mult chiftelele dar știm cu toții că nu-s cea mai sănătoasă carne din lume: carne... articol complet
Mic dejun rapid și sănătos – omletă cu mazăre și ardei
Data:15.12.2011Mai că am pus toată postarea-n titlu. De fapt, nici nu-s multe de spus despre rețeta de azi. E... articol complet
Ștrudel cu mere
Data:14.12.2011Ștrudelul cu mere are istorie în spate, e ușor aristocratic și se fălea pe vremuri cu migala... articol complet
Cornulețe pufoase pentru masa de Crăciun
Data:13.12.2011Nu o să mă lungesc cu introducerea că bate Crăciunul la ușă, trec direct la subiect: Pentru... articol complet
Piept de pui cu piure de dovleac
Data:12.12.2011Dovleacul pe care-l folosesc în această rețetă e dovleacul pentru plăcintă. Se găsește... articol complet
Nepoți de Crăciun, ediția de anul acesta
Data:10.12.2011Anul trecut, Cristian Gog a venit cu gândul de a da ceva celor care au mai puțin. A pornit o... articol complet
Fasole frecată. Mâncare de post.
Data:09.12.2011Tanti Mariana e proprietara casei în care locuiesc. Locuim în aceeași curte, în clădiri... articol complet
Supă cremă de dovlecel (cu variantă de post)
Data:09.12.2011Dovlecelul nu-i o legumă de iarnă dar, miracol, se găsește inclusiv în piețe. Tot în... articol complet
Paste de casă cu costiță afumată
Data:08.12.2011Iari a fost o zi lungă dar cu încărcătură pozitivă. Am gătit pentru Matei, un băiețel de... articol complet
Gătesc și vorbesc pentru SMS Cluj 2
Data:07.12.2011Când m-a întrebat doamna Maria Ursulețu de la revista Biz (o să trebuiască să încep să-i... articol complet
Figurine-n cafea
Data:06.12.2011Acum câteva zile am postat pe Facebook un album care arată felul în care apare o figurină, un... articol complet
Cremă de vanilie
Data:05.12.2011Această cremă de vanilie se potrivește la diverse deserturi, fie cuplată cu bucățele de... articol complet
Workshop și demo culinar la Oradea – concluzii
Data:05.12.2011Ieri am fost la Oradea, în Lotus Center unde am susținut un workshop de fotografie culinară... articol complet