Retete fara secrete
Roșiile, fructe ori legume?
Data:04.07.2012Când eram copil, vara, mama mă trimitea în grădină să rup două frunze de roșii pe care le... articol complet
Adevărul despre pizza….
Data:03.07.2012…e că-mi cam place. Știu, probabil vă așteptați la o dezvluire. Ei bine, nu. Ieri mi... articol complet
Pepene galben cu sare și miere
Data:02.07.2012Am făcut combinația asta într-o zi cu musafiri, niciun desert la îndemână și un pepene nu... articol complet
Fasole frecată cu roșii uscate și ceapă aurie
Data:29.06.2012Să faci ceapă aurie nu-i greu. În loc să călești ceapa tăiată peștișori, o pui în... articol complet
Prăjitură cu vișine (2)
Data:28.06.2012Cred că am rupt norma la prăjituri cu vișine în perioada asta. Probabil o să mai fac măcar... articol complet
Ceafa la grătar, un pic altfel (video)
Data:27.06.2012Acum o săptămână și un pic am ajuns la Bacău. Am trecut de Bacău și m-am tot dus până... articol complet
Morcovul
Data:27.06.2012…e o legumă românească. Este emoția firească/ Ce o-ncercăm cu toții la teză. Este... articol complet
Salată de cartofi cu ceapă opărită
Data:26.06.2012Salata asta a ajuns la mine pe o filieră turdeană. E o rețetă veche, cunoscută odinioară de... articol complet
Bureți usturoi cu brânză de capră
Data:25.06.2012E vremea bureților iar, ar fi și vremea hribelor dacă ar mai ploua nițel prin Ardeal. Venind... articol complet
Prăjitură cu vișine (1)
Data:24.06.2012Mâine sau marți (depinde de tot felu’ de lucruri) o să postez o rețetă de prăjitură... articol complet
Maramureșenii au cucerit Porolissumul
Data:24.06.2012Ieri am urcat la Porolissum, castrul roman de pe culmea ce străjuiește Moigradul. Asta-i... articol complet
Salata boeuf revizuită
Data:22.06.2012Sunt două lucruri care nu-mi plac la salata boeuf: să fie păstoasă (adică legumele și... articol complet
Cu Unisol la Horezu
Data:21.06.2012De fapt, lângă Horezu. Vedeți în filmul de mai jos ce am gătit acolo și cu cine. Să fiți... articol complet
Fasole
Data:20.06.2012Din ciclul “să avem habar ce băgăm în gură”, vă ofer o nouă postare... articol complet
De ce și cum gătim legumele la wok
Data:19.06.2012Wok-ul e tigaia asiatică, ușor bombat sau cu profil conic, de la cultură la cultură sau de la... articol complet
De ce nu avem restaurante cu stele Michelin în România
Data:17.06.2012Ieri am participat la Michelin Tour, la Poiana Brașov și Prejmer (pe circuit) la invitația... articol complet
Pepenele verde
Data:15.06.2012Această postare e sponsorizată de farmacia ROOA. Dați un like paginii de Facebook. De acolo... articol complet
Ostropel de pui cu cartofi noi
Data:15.06.2012Ostropelul de pui e în principiu o mâncare de pui cu sos de roșii. Și alte legume. Există... articol complet
Pască, ceafă la grătar, fasole frecată cu roșii uscate
Data:14.06.2012Înainte de a vă spune care-i legătura dintre mâncărurile pomenite în titlu, o să vă spun... articol complet
Vara nu dorm
Data:13.06.2012De trei-patru zile aud mereu cântecul ăsta al lui Connect-R (cred că așa se scrie, dacă nu,... articol complet