Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Desert Expo, 4 – 6 iunie 2010, Liberty Center

Data:25.05.2010

Succesul Desert Expo din februarie 2010, Bucuresti se continua cu o noua editie la Bucuresti, 4... articol complet

Guancamole

Data:11.05.2010

Ingrediente: 4 avocado 2 rosii medii 1 ceapa rosie medie Sucul de la ½ lamaie 1 ardei iute... articol complet

Cinnamon Rolls

Data:11.05.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 710g faina 60ml apa calduta 230ml lapte caldut 2 pliculete drojdie... articol complet

Salata de primavara cu dressing de alune si iaurt

Data:02.05.2010

Ingrediente: Pentru salata: Cantitatile folosite la aceasta reteta le puteti adapta dupa... articol complet

Panini al mascarpone

Data:28.04.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 650g faina 250g mascarpone 25g zahar tos 1 pliculet si fumatate... articol complet

Cozonac Rosenkrantz

Data:07.04.2010

Reteta preluata de la Gabriela Ingrediente: Pentru aluat: 400g faina 2 oua intregi 2... articol complet

Ciorba de miel cu tarhon si smantana

Data:06.04.2010

Ingrediente: 1kg si 400g carne de miel (gat, coada, coaste, spate – orice parte din miel... articol complet

Salata de sfecla rosie cu hrean

Data:06.04.2010

Ingrediente: Cantitatile ingredientelor raman la aprecierea fiecaruia, depinde de cata salata... articol complet

Friptura de miel cu vin, miere si garnitura de cartofi prajiti

Data:05.04.2010

Ingrediente: Pentru friptura de miel: Carne de miel Baia dulce de ardei 150ml vin alb Sare si... articol complet

Jambon afumat fiert

Data:05.04.2010

Ingrediente: Jambon afumat Apa Mod de preparare: Desi nu este o reteta in toata puterea... articol complet

Reteta incercata de Liza Gergely – Tiramisu

Data:05.04.2010

 “Draga Iulia,     Atasez si eu mai jos poze cu reteta Tiramisu pe care am preluat-o de la... articol complet

Pasca cu branza dulce

Data:01.04.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 550g faina 125ml apa calduta 125 lapte caldut 100g unt topit 150g... articol complet

Cozonac

Data:31.03.2010

Reteta preluata de la Gabriela Ingrediente: Pentru 2 cozonaci: 1kg faina 2 pliculete drojdie... articol complet

Drob din ficat, carne de pui si ciuperci

Data:28.03.2010

Ingrediente: Pentru compozitia de drob: 1kg ficatei de pui 1kg pulpe superioare de pui dezosate... articol complet

Chifteluţe glazurate

Data:21.03.2010

Ingrediente: Pentru chiftelute: 1kg si jumatate carne de porc tocata (puteti folosi orice alta... articol complet

Prajitura cu mere

Data:18.02.2010

Reteta preluata de la Teo Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 250g zahar tos 250ml ulei 360g... articol complet

Taitei lati cu file de peste si sos de branza

Data:17.02.2010

Ingrediente: 4 bucati file de peste (pangasius, cod -  ce va place si nu are oase) 500g taitei... articol complet

Reteta incercata de Popescu Violeta

Data:17.02.2010

“Iulia, multumesc ca existi. a iesit tortul exceptional si are un gust divin, la cat de mare a... articol complet

Retete incercate de Spatar Anamaria

Data:17.02.2010

“Checul este foarte bun, am inlocuit maslinele cu porumbul. Merita incercat. Clatitele le-am... articol complet

Prajitura desteapta

Data:01.02.2010

Ingrediente: 8 oua 250g margarina 225g faina 2 linguri apa 1 litru lapte caldut 2 pliculete de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]