
publicat la 07.02.2017
publicat la 29.08.2014
publicat la 29.08.2014
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Pulpe de pui la cuptor si cartofi piure cu sos de ceapa
Pulpele se spala bine, se condimenteaza cu sare, piper, boia si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Peste acestea se adauga ceapa (cea mai maricica) tocata marunt, usturoiul tocat marunt, pasta de ardei, delicatul de casa (sau legumele rase mai exact), rosia taiata felii, ardeiul...
Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana
Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara. Se piseaza usturoiul si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga sare, piper, putina boia, 100 gr smantana si putin busuioc dupa care adaugam pastele peste sos si amestecam bine. Carnea se taie cuburi, si ceapa se toaca marunt si...
Piept de pui in crusta de verdeturi
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia, apoi da la cuptor aprozimativ 20 min pana este aproape gata (nu folositi ulei. E suficienta foaia de copt). Intre timp pregatim crusta: adaugati toate verdeturile si usturoiul intr-un robot de bucatarie si tocati-le marunt. Turnati aceti...