publicat la 06.08.2012
publicat la 27.01.2012
publicat la 13.12.2011
Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…
Bucataras.ro
[email protected]
Sos de spanac cu legume mixte
Spanacul se decongeleaza (in cazul in care folositi proaspat il spalati si il opariti 5 minute in apa fierbinte cu putina sare). Pasati cu mixerul/blenderul spanacul alaturi de smantana si branza. Se adauga ceapa si sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. (va vand un pont, daca...
Pui ca la mama acasa
Se pun condimentele, uleiul, usturoiul pisat, vinul si apa peste ciocanelele de pui, se amesteca si se lasa intr-un vas acoperit cu ceolofan, bagate la frigider pentru 2 ore. Se scot dupa acest timp din frigider si se pun apoi intr-o tava puiul impreuna cu tot amestecul, se acopera cu folie...
Prajitura din piscoturi cu norisor de frisca
Prima oara se pregateste frisca: 150ml lapte, praful pentru frisca, se bate cu mixerul pana se face tare. Apoi se pregateste crema: laptele ramas, adica 250ml lapte, praful pentru crema, cele 4 linguri de zahar, se bat pana se face crema tare. Se ia un vas putin conic si se pun de jur...
Muraturi colorate
Varza alba si rosie se taie in bucati, mai mari sau mai mici, dupa preferinta, gogosari si ei taiati, conopida portionata , castravetii, usturoiul, frunzele si toate celelalte, spalate si curatate, se pun in borcane. Intre timp se fierbe apa impreuna cu picant fix otetul si zaharul, dupa care se...