artistique

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.07.2013

RETETE15
PRIETENI11
Retete / Dulciuri

Inghetata de vanilie de ciocolata straciatella cu fructe proaspete

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Mod de preparare inghetata de cacao : Se pune intr-o oala la foc mediu laptele cu zahar, sarea si pudra de cacao. Se amesteca constant. Imediat ce fierbe dam compozitia la foc mic. Intr-un castron separat batem putin galbenusurile de ou si adaugam treptat...

Mere coapte speciale

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Se spala bine merele si se crusteaza pe mijloc la codita, se face un spatiu triunghiular, liber, unde adaugam putin unt, apoi punem zaharul vanilat, esenta de rom...adaugam mixul de stafide si alune in fiecare mar , plus cateva nuci zdrobite . Le bagam la cuptor 20-25 minute, verificam daca...

Mini savarine dulci

In Prajituri la 29 Iul 2013

Se separa galbenusurile de albus. Albusul se bate cu zaharul  ;compozitia ca de bezea. Galbenusul il amestecam bine cu putina sare si il adaugam peste compozitia de bezea. Se adauga pesmetul in care am pus faina si putin lapte plus cele 3 linguri de ulei ...si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2013

Omleta cu rosii

publicat la 18.08.2013

Ciorba de legume

publicat la 30.07.2013

Branza iute cu mirodenii

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Viitorul tau depinde de visele tale. DECI - nu pierde timpul, du-te si te culca.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]