Trei trucuri in bucatarie

Postat de Bunica in Cu de toate pe 12 Sep 2013, 20:45

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Am gasit aceste trucuri in revista Taifasuri si mi s-au parut interesante.

* Pentru ca portocalele si lamaile sa ramana proaspete mai mult timp,puteti sa le ungeti cu ulei vegetal,apoi le puneti in pungi de celofan sau intr-un vas acoperit si le tineti la racoare.

* Daca painea s-a invechit,puneti o telina proaspata si curatata in punga in care o pastrati,iar apoi o inchideti.Astfel isi va recapata gustul intial.

* Atunci cand vreti sa dezghetati o bucata de carne de la congelator,turnati otet peste ea.Nu doar ca va fragezi carnea,ci va grabi si dezghetarea.

Comentarii (12)

14.09.2013, 20:58

14.09.2013, 22:06

Interesant trucul cu telina . Am sa-l incerc si cel cu otetul

25.03.2014, 08:46

Nu stiam niciunul dintre ele si sunt foarte interesante

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

ULTIMELE COMENTARII

ryansmith11

Despite its simplicity, https://poorbunnygame.io solid foundation of creative puzzles and charming design provides great potential for future updates. Adding new levels, mechanics, or features could easily expand the game’s appeal and longevity.

Cozonac cu nuca si cacao

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]