Tipsuri pentru pregatirea supelor si a ciorbelor

Postat de Sidy in Tipsuri pe 15 Ian 2011 | 6617 vizualizari

Comentarii (9)

16.01.2011, 17:25

16.01.2011, 21:58

16.01.2011, 22:03

Grozav Sidy

16.01.2011, 22:29

Multumim Sidy

16.01.2011, 22:33

felicitari Sidy , sper ca va fi de ajutor multor gospodine sfaturile tale
Cu voia ta as mai adauga : se fierbe separat si zeama de varza acra[ moarea]

18.01.2011, 09:26

Felicitari !

18.01.2011, 19:23

Felicitari draga Sidy

LUK

LUK
19.01.2011, 14:35

cu siguranta sunt sfaturi utile

16.09.2011, 22:53

si care ar fii condimentele esentiale in o ciorba sau supa in afara de sare ?

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]