Iata o reteta gustoasa de mici pizze Bocconcini:
Pizza a devenit un produs principal al business-urilor cu mancare la domiciliu sau al unor restaurante, fiind o alegere gustoasa si accesibila oricui, in acelasi timp. Astfel, afacerile gastronomice cu pizza beneficiaza de un succes fulminant, mai ales daca sunt insotite si de posibilitatea comenzilor pentru pizza online.
Putini stiu insa, ca pizza este, de asemenea, o mancare extrem de sanatoasa cand este gatita cu ingrediente benefice pentru sanatate.
Va prezentam o reteta de pizza Bocconcini.
Ingrediente:
aluat de pizza
100 grame crenvusti
piure de tomate
250 grame de mozzarella
100 grame crenvusti
1 ou fiert
capere
masline verzi
un morcov
masline negre
2 felii de ardei gras avand culorile diferite
oregano
Mod de preparare:
Aluatul de pizza se pregateste cu o jumatate de kilogram de faina, un plic de drojdie, ulei, sare si apa (circa un pahar). Aluatul se va framanta aproximativ 20 de minute dupa care se va lasa sa creasca pentru o ora, in final intinzandu-se astfel incat sa aiba 1-2 centimetri grosime.
In continuare, morcovul trebuie fiert timp de cinci minute, la fel si celelalte ingrediente taiate in prealalbil.
Se foloseste presa pentru a taia aluatul sub forma de discuri care sa aiba un diametru de patru centimetri.
Cu ajutorul unei furculite se fac niste gaurele mici, dupa care se decoreaza totul cu ingredientele care au fost fierte, adaugandu-se putina sare si oregano proaspat.
Fiecare pizza se aseaza pe hartie pergament, dupa ce hartia a fost unsa in prealalbil.
In final, se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute la 200 grade Celsius.