Orezul

Postat de miha in Alimente pe 14 Oct 2011 | 4934 vizualizari

Comentarii (6)

14.10.2011, 20:35

14.10.2011, 21:23

Lau

Lau
14.10.2011, 21:29

felicitari pentru articol

14.10.2011, 21:34

14.10.2011, 21:37

la basmatti proportia este de 1:2,o cana de orez doua de apa si nu necesita timp mare de fierbere max 20 minute,se spala sub jet de apa pt ca are mult amidon.daca se doreste un timp mai scurt de fierbere se lasa in apa fierbinte inainte de fierberea propriuzisa aaa si mai este yasmin tot cu bobul lung apropiat de basmati cu aceeasi proportie de 1:2 si cu foarte putin amidon timp de fierbere max 15 minute,atat la yasmin cat si la basmati dupa fierebere se lasa cu capacul deasupra inca 10 minute....

14.10.2011, 21:39

multa informatie Miha
o sa vin sa citesc pe rand,sa nu se umple hardul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]