Lamai si portocale

Postat de adasev12 in Tipsuri pe 18 Sep 2010, 10:41

cand folositi lamai si portocale, nu aruncati cojile!!!radeti mai intai coaja si puneti-o intr-un borcanel cu zahar, se conserveaza f bine si pt f mult timp, si cu siguranta veti avea ocazii sa o folositi: la prajituri, clatite, alte preparate...s-ar putea ca atunci cand aveti nevoie sa nu aveti la indemana ...asa ca de ce sa nu fim pregatite ???

Comentarii (2)

21.09.2010, 08:47

siu ca asa facea mama cand eram noi mici .... pe vremurile alea, cand nu prea gaseai nimic

22.09.2010, 22:15

asa faceam si eu..acum nu prea mai fac....intr-adevar tine foarte mult si bine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]