Harissa

Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011, 11:13

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
  • 12 ardei iuti rosii uscati
  • o lingurita seminte de coriandru prajite
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2lingurita sare
  • 4-6 linguri ulei de masline
  • Este un amestec de condimente pe baza de chili, folosit cu precadere in bucataria marocana,tunisiana si algeriana,pentru condimentat carnea fiarta sau fripta;sau sub forma de dip in combinatie cu pasta de tomate.Combinata cu iaurt este o excelenta marinata pentru carnea de pui porc sau oaie. Eu am folosit pudra de seminte de coriandru si chimen pt ca nu am in ce sa le risnesc si nici mojar nu am , imi face cineva cadou?:))))))))))))))

Comentarii (23)

09.04.2011, 13:32

09.04.2011, 19:19

criss

09.04.2011, 19:19

astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]