Esenta pentru prajituri- o mare minciuna cu arome

Postat de laura_n in Condimente pe 26 Iun 2012, 16:01

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Esenta este forma cea mai concentrata a unui produs, fie el lichid sau solid, mai ieftin sau mai scump.

Deci, ingredientele sunt:

apa

propilenglicol ( Propilen glicolul, E 1520,  este un alcool folosit in industria alimentara atat ca umidifiant, cat si ca agent de dispersare. Se mai foloseste si pentru dizolvarea cat mai buna a unor coloranti si arome alimentare, ceea ce inseamna ca poate fi gasit in unele alimente fara a fi trecut pe eticheta. Este materie prima in industria farmaceutica si cosmetica si se foloseste ca agent conservant si antimicrobian in industria alimentara. Este substanta principala ce se regaseste in lichidul de reincarcare pentru tigarile electronice!!!!!

aroma colorant caramel simplu.

 

Deci, unde este vanilia????? ce cauta substanta asta care se foloseste la tigara electronica??

 

Iar eu foloseam din plin aceasta minciuna aromata la prajituri.

De azi inainte, voi utiliza doar pastaia de vanilie si romul autentic de baut :))

Mai scumpe, dar adevarate! 

Comentarii (6)

01.07.2012, 15:15

01.07.2012, 15:44

31.07.2012, 19:01

dar se stie decand lumea ca ce este scump este mai bun,bravo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]